Nyckelpiga, jag vill ha sommar!

Hejsan alla Challe-bloggläsare. Inatt har jag inte direkt sovit mkt, men jag somnade till slut iaf..

Någonting jag hatar är faktist att det blev så brusigt runt texten där det står "Kram Charlotte", jag stör mig mycket på det och förstår om ni oxå gör det! Sommnade kanske runt 4 inatt, skulle upp kl. halv 9 på morgonen o släppa ut hästarna, gissa om jag var trött elle?? Longerade Nisse lite idag, det var ju halt så vi tog det jjättelugnt. Jag börjar bli så trött på snön nu, men jag ska ändå inte klaga, för jag gnäller ju om det inte är snö på vintern ;) Men det är snart vår iaf! Jag följde med Cissi hem när vi hade varit i stallet. Vi åt frukost och sedan gick vi ut en promenix med Kiro :) Nu ska vi äta hemmagjord pizza, men vi höres!




Som vanligt med lillö jag!

Här har jag inte bloggat så mycket på senaste. Jag har mest glott in i facebook och spelat spel och tittat på löjligt tjafs ;)

Tänkte bara säja lite om det värsta som hänt nu, och lite av det roliga såklart, så dåliga och bra nyhetar! =)

Den här veckan har vi sportlov. Idag var sista dagen ..

Tisdag:
Cissi och jag åkte till stallet på morgonen och tog ut hästarna. Allt var toppen, när jag gjorte hö och Cissi stog och mockade förfullt ringde mamma. Hon lät helt hysterisk i telefonen, det ända jag hörde var väl typ "Kom hit fort, Andreas har sågat sig i benet! Ta med nå maskeringstejp"  Jag försökte säja till Cissi, då jag också blev lite stressad. Vi åkte hem och Andeas satt där hemma. Såret var väl 1 cm djupt och 2 cm brett ellö nå :o Vi åkte in till akuten och han fick sy de där. När de närmade sig slutet av syningen så klarade jag inte mer. Jag svimmade för första gången i mitt liv. Ni ska veta att det gjorde så fruktansvärt ont i huvudet innan jag svimmade .. Åkte hem när Cissi och läkarna hade fått liv i mig igen.
Cissi och jag åkte till stallet igen, vi åkte pulka bakom Lugge. Vad som mer hände ska vi inte prata om, för det var det löjligaste denna vecka ;)

Onsdag:
Åkte med kära moster Gith till kga och handlade idag! =) Jag köpte mig en munkjacka som var Svart vit, med stora rutor typ, och en svart urringad tajt t-shirt :P Till Nisse köpte jag två tyglar och hästgodis =)<3

Jao, det har ju inte hänt så jättemkt dårå, men vi hade planerat städdag o stallmöte o så i stallet, men deet blir inte av .. Ja, det är ju hopplöst totalt där!
Men det är snart vår, då ska jag och Nisse flytta till Malin<3

Igår var Jenny med mig och Nisse och hon tog kort på oss :) Mer bilder hittar ni på http://bilddagboken.se , jag heter Luz-de-la-luna och man måste vara inloggad för att komma in på min sida.

-Mobilkort, Cissi åker pulka bakom Lugge :)-

-Jag rider Nisse med två tyglar :)-





Redigerade :)


Helgen

Här har jag inte bloggat så mycket längre...

Fredag
 Elin följde med mig hem. Jag var tvungen att städa färdigt mitt rum, så Elin fick vänta i 100 år minst tror jag. Innan åt vi Pizza och gick till stallet. Elin red Nisse och jag Pisan. Nisse var pigg och fjantig så det gick väl sådär för båda Elin och mig. Vi skulle käka Taccos på kv, men vi var så mätte så vi käkade godis ist ;) Vi tittade på film sen somnade jag.

Lördag
Kl 08.00 på morgonen gick jag till stallet, Elin stannade hemma och sov och stirra på film. När jag gick till stallet tror jag att jag svävade. För när jag kom hem så var mina fotspår helt borta! Det var snöoväder och blåste som bara den. Hästarna fick ha täcke på sig. Elin och jag käkade Tacco till frukost och det var gott. Vi red en sväng till järnvägen det var helt igen snöat och Elin blev tvungen att stanna kvar då det inte gick att åka på vägen..

Kan skriva mer senare, orkar inte skriva mer nu xD

-Bilden tagen av mig i sommeras, spöregn?=)-


Postat av: BLYGSAM?



Svar: Haha, som om jag inte redan visste det? ;$ xD


Made in Sweden



Brukade följa dem på tv. Så jag vet exakt hur de spelade in musikvedion :)


Stort Löv

Hihi, sitter här hos Jennifer och hare gött ..

Vi hittade en bild på Jennifer och ett jättestort löv som vi hittade här ute i Karlskoga! (:





Otursdagen!

Idag har jag verkligen haft rena oturdagen xD

Läskigt & Otur nr: 1 -En sekund, så skulle jag varit påkörd!
Jo, det stämmer!
Jag väntade på pappa vid kronhallen, han skulle ringa om han inte kunde hämta mig, men han ringde inte, så jag tänkte att då kommer han väl. Men sen ringde jag och han svarade inte. Då ringde jag till mamma, vi pratade lite, sen blev allt tyst, det ända jag hörde var tvärnit från en bil. Jag stog bara kvar, och lika fort igen var bilen borta! Jag kunde inte tänka. Allt blev som vitt, allt gick så fort att jag snurrade runt, folk tittade alla pratade... Men det var inte jag... Det var den brevid. En äldre på cykel. Jag hoppas han inte blev skadad... Men jag blev väldigt rädd... Det kunde lika gärna ha varit jag. Han satt på en cykel, bilen åkte rakt in e den, han ramlade omkull, men ställde sig upp snappt. Han frågade om jag mådde bra, det gjorde jag, men ändå inte. Jag hackade bara som svar. Jag kommer inte ens ihåg vad jag svarade, eller om jag svarade. Han var helt oskadd iaf, tror jag. Men han var arg. Mycket arg. Bilisten åkte bara!

Läskigt & Otur nr: 2 -Jag sprang, skrikandes i dfs!
Jo, jag blev så rädd, jag vågade inte gå över trottoaren, det var 1234567890 tusen bilar överallt. Jag ringde till mamma igen och var helt stressad. Sen när vi la på, kändes det som alla stog och stirra på mig. Jag fick panik. Jag sprng rakt över vägen upp för en värsta lång backe och stannade med flåsen i halsen på en lugn plats, där det inte fanns någonting. Men utan att jag visste om det, så hade jag skrikit! Jag skrek att alla skulle sluta stirra! På något sätt kändes det som allt gick i slovmotien och att det var jag som kollade på en film av mig själv när jag sprang där... Sen ringde jag Jennifer...

Läskigt & Otur nr: 3 - Jag skrek "Idiot", bilen tvärstannade och började backa rakt mot mig!
Jag fick gå hem till Jennifer, klockan hade blivit 15.00. Jag var på väg, när jag var vid lugna platen skulle jag gå över en trottoar. Det kom en bil asfort förbi, inte stanna eller något när jag skulle gå över. Jag skrek just då "Idiot!". Bilen tvärstannade och började backa rakt mot mig jättesnabbt! Jag blev asrädd! :o Han öppnade fönstret och ropade:
"Vill du ha sjuts? Ska du hem?"
"Ahaa! Ja gärna
!!" svarade jag glatt, det var min granne som tur var :D
PUHH!!!

Men vänta, det har hänt mer saker!  När jag kom hem förklarade jag allt flåsandes för mamma. Hon bara:
"Ja men det är väl Fredag den trettonde iag?"
"VAA??" svarade jag snopet.
"Eller nej... jag tittade på fel sorry!"
PUUH!!

Läskigt & Otur nr: 4 - Min handled som jag knappt han röra och min tand som flög!
Nu har jag så fruktansvärt ont i handleden så jag kan knappt röra den... Och så ska jag berätta när jag skulle byta om till stallet. Jag hade lite bråttom och hade ont i en lite lös tand. SEn satte jag mig vid spegeln och kollade, sen vickade jag lite på den.
Plopp! Så var den borta! Den typ sprang ut i käften på mig :o Jag sprang runt och leta överallt. Jag blödde nästan inte! Det gjorde inte ont alls! De va konstigt ;)

Mvh
"Nu är det fredagsmys med otursdagen!"

-Jag slåss med dator!-


Gamla bilder ((=

-Pisan är trött =)-

-solnedgång i stallet-

-träd och kedja =)-

-Rasmus-




-Andreas gamla "Padda" :))-

-Rasmus-

-Dålig bild på månen-

-Min gamla sköthäst Flicka och Jag<3-

En trevlig dag tror ja väl?

Usch, jag sitter endast och tänker på kaoset som kommer bli när snön smälter... Oj så mycket vatten! Vägarna kommer bli ren is! Man lär ju inte kunna rida hästarna iaf. Eller vad tror ni??

Idag har jag haft det ganska trevligt tror jag. Delvis hade vi Nationellt prov hela morgonen. Kl: 08.00 på morgonen började det. Jag hade med mig stor Kexchoklad och liten Coca Cola. Bara det att Jennifer välte ner den på golvet så den skakades om som bara den! Gissa hur äcklig den blev sen!? HAHA!! XD
Hade uppsats och jag valte rubriken: Allt är möjligt!
Orkar faktist inte berätta om vad de handlar om. Då kommer ni bara snurra in ögonen i näsan och ut ur röva sen! Skolagen gick fort och jag kom hem klockan 16.00 idag.

Gick till stalle litte senare den dan. Eller va skriver ja?? Idag såklart :o HAHA!?? Jo, jag ska komma till saken! Red Pisan litte idag. (Nisse och Pisan blev inte vaccenerade) så jag värmde upp med allamöjliga volter och serpentiner och öppner o slutner... Allt :P Hon var jättepigg, men jätteduktig! <3

Hahaha ni skulle se mig ii bussen förut xD Jag brukar alltid vara den sista som sitter i, men det satt någon bakom mig.. Jag visste verkligen inte vem! Jag såg ju inte om det var en tjej eller en kille, jag ville ju inte direkt sitta o glo! Helt plötsligt fick jag för mig att det satt en kille (som jag känner) där bakom, att han inte hoppade av där han bodde, utan helt plötsligt skulle följa med mig hem! Och så fick jag värsta fantasin att när vi hoppade av bussen skulle han gå fram och kyssa mig och säja "Jag är kär idag". :o HAHA WTF TYP? haha jag har värsta konstiga fantasierna! Men det var ju inte så, det satt en tjej där som sneglade lite konstigt när jag tittade på henne chockat! :P

Glömt o sagt att i Måndas Var jag med Elin. Vi skulle käka Pizza, men pizzan var stängd. Så vi käka pommes frites, kryddjärpar och bearnése sås :) Mums! Och vi tittade även på Twiligt "New moon"
Asbra :D!

Mvh
"Kärringen med fantasier i och utanför bussen!"


-Foto av mig-


Mina älsklingslåtar just nu


Kiro, från den lilla till den stora!

-Alla foton tagna av mig-

Gåvan från ovan...

Nu har jag designat bloggen lite, så nu ska det bli ett blogginlägg :)

Herre min gud! Okej, inte för att jag tror på gud, men jag tror att jävulen är efter mig nu :P Haha. Men jag hr faktist haft otur när det gäller datorn de senaste dagarna! Här omdan så blev jag helt hysterisk över att Laptopen var så seg, så det slog slint i huvve på mig och skulle radera alla mina tusen bilder. Alla bilder hamnade ju i papperkorgen. Men Magnus väntade som tur var på mig i stallet, så han räddade mig. (Och bilderna).
Pappa hade lagt tillbaka bilderna där de var när jag kom hem. Fast det är så konstigt, för det var han som frågade varför jag in en massa skit på datorn så den blir seg. Då blev ju jag ledsen och arg. Eftersom de flesta klagar på att datorn är seg. Då tänkte jag ju radera alla bilder, men det vägrade pappa. Ska köpa ett minne när jag får råd, och lägga in alla bilder där, så kanske de som klagar blir nöjda. Har funderat på att jag kommer nióg inte alls ta kort mycket längre...

Kollade även på "Avatar" i Sönas igen, fast i Degerfors. Lite sämre kvaleté än i Karlskoga tyckte jag, men det var lika bra ändå! Mycket välgjort! :)) Åkte med Jennifer dit och åkte med Jenny, Patrik och Fanny hem sen.

Nisse och övriga hästar går det bra med. De ska vaccineras idag. Fast Nisse och jag måte markarbeta mer och så, för att han testar och bits så fort jag spänner sadelgjorden och sätter mig upp på honom. Inte mad andra. Jag tycker inte om att hytta för mycket heller, för han blir så huvudskygg. Vi får väl se hur det funkar...

Matilda sov här i helgen också, det var skojj! På söndan var vi i stallet i ca 5 timmar. Sune kom med, vad vare? Typ 140 kg kornkross va? Kommer inte riktigt ihåg, men det var massa tunnor som jag, Matilda och lilla Elin tömte ur till säckar ist. Magnus och vi grillade i det fina vädret. Linus och Matilda kämpade länge med att göra ett hål i en stor ploghög :P De va djupt^^
Åkte lite pulka bakom Nikita, men jag ramla av typ 5 ggr på 4 min eller nå, i bara skritt och sakta trav x) Sen red jag och Matilda Lugge tillsammans. Han var jätteduktig!<3

Jag hoppas värkligen på att inte få byta blogg igen. Så jag hoppas på att jag inte glömmer bort vad min
e-postadress heter denna gång xD

Mvh
Damen med hjärnan på "rätta" stället!



Äntligen en blogg!

Nu har jag ÄNTLIGEN en blogg igen!!<3


bloglovin
RSS 2.0